Algemene inkoopvoorwaarden | Algemene verkoopvoorwaarden | Lieferungs und Zahlungsbedingungen

‘‘Al meer dan 80 jaar een begrip vanuit de Veluwe’’

Gewoon door hard te werken en slim te ondernemen

Vakmensen met een missie

Varkenshandel Troost staat voor continuiteit; al meer dan 80 jaar werken wij vanuit het hart van Nederland. Voor het uitoefenen van dit vak komt het aan op het overbrengen van ervaring en kennis, opgedaan van opa op vader en vader op de huidige zoons.

Troost BV wordt aangestuurd door Teus en Bart Troost. Beiden zijn gedreven ondernemers. Teus Troost houdt zich bezig met de planning om de juiste big en het juiste varken op de juiste plaats te krijgen. Bart Troost houdt zich bezig met de aan-en verkoop van biggen en varkens in Nederland, Duitsland, Denemarken en Polen.

Begin jaren dertig begint Teunis Troost met Varkenshandel Troost. Vanaf 1960 bouwt zoon Bertus Troost dit verder uit. Gewoon door hard te werken en slim te ondernemen. Hoewel de tijden toen duidelijk anders waren. Zo ging het inladen van varkens toen nog volledig met de hand: met twee man een varken hoog in de vrachtwagen tillen was heel gewoon... In 1986 komt zoon Teus Troost als 16 jarige in het bedrijf. Drie jaar later volgt ook zijn broer Bart Troost. In 2007 draagt vader Bertus Troost het bedrijf over aan de broers. Vanaf dat moment zetten zij alle bedrijfsactiviteiten voort en bouwen zij nog steeds door aan wat in de jaren dertig is ontstaan.

Darwinstraat 7-G
6718 XR Ede
T: +31 (0)318 463 040
F: +31 (0)318 461 022
Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio